Dame Dollie doet drie dingen

een prentenboek voor kinderen van 3 tot 103 jaar!

Dame Dollie doet drie dingen is tot stand gekomen door middel van een crowdfundingsactie bij Voor De Kunst (www.voordekunst.nl). Belangstellenden konden vooraf een bedrag doneren in ruil voor een of meerdere gesigneerde exemplaren van het boek, of een andere tegenprestatie. Op zondag 29 januari 2017 werd ‘Dame Dollie doet drie dingen’ feestelijk gepresenteerd in kinderboekwinkel De Boekenwurm, te Maastricht. Tim en Leonie willen alle donateurs hartelijk bedanken! Zonder hen zou dit boek niet bestaan.

 

Tim Gladdines (Veldhoven, 1963) is schrijver, vertaler, regisseur, acteur, docent en presentator. Zie ook: www.timgladdines.nl

 

Leonie Gladdines (Oosterhout, 1988) is art director, grafisch ontwerper en illustrator. Zie ook: www.studiosierlebons.nl

 

Tim en Leonie maakten eerder samen het opvallende boek Magneet, een modern sprookje voor kinderen vanaf ongeveer tien jaar. Magneet is voor 17,50 euro hier te bestellen of bij een van de makers.

De makers van 'Dame Dollie doet drie dingen'

Zaterdag 28 januari publiceerde dagblad 'De Limburger' een artikel over Tim en Leonie. Dat kun je hier lezen

Tim Gladdines (Veldhoven, 1963) is in december 1990 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht, richting docent/regisseur. Momenteel is hij schrijver, dichter, vertaler, docent-drama, regisseur, acteur, trainingsacteur, cabaretier en presentator. Liefst niet allemaal tegelijkertijd maar verdeeld over een zeer gevarieerde agenda.

 

"Al die verschillende bezigheden houden me scherp. De afwisseling inspireert me telkens opnieuw. Als ik regisseer vind ik het spannend om spelers uit te dagen nét even iets anders of meer te doen dan ze gewend zijn. Maar ik probeer zoveel mogelijk uit te gaan van ieders eigenheid en eigen kwaliteiten. Als ik schrijf volg ik het liefst helemaal mijn eigen koers." Zie ook: www.timgladdines.nl

Tim Gladdines

Leonie Gladdines (Oosterhout, 1988)  studeerde voor ontwerper visuele communicatie, grafisch vormgever en production designer (film & tv). Ze heeft twee kinderboeken geïllustreerd, verschillende logo's en websites ontworpen, en de vormgeving bedacht voor een oorlogsfilm. Deze film won een CILECT Award (2014) en was finalist voor de Studenten Oscar (2014).

 

Leonie maakt bij Studio Sierlebons de waarde van het product of merk, van ondernemers in de creatieve sector zichtbaar, door het een unieke en persoonlijke vormgeving mee te geven. In de vorm van bijv. een grafisch ontwerp, illustratie, webdesign of art direction.

Zie ook: www.studiosierlebons.nl

Leonie Gladdines

Deel deze website:

© januari 2017 Prentenboek 'Dame Dollie doet drie dingen'  schrijver Tim Gladdines,

illustraties en vormgeving Leonie Gladdines, webdesign: Studio Sierlebons